Ultimele Știri

Aleşii, mai discreţi decât în anii trecuţi cu vacanțele… însă, nu toți

Vacanța politicienilor: Aleşii, mai discreţi decât în anii trecuţi, se relaxează la mare şi la munte

vacanta

Mulţi politicieni români au ales destinaţii autohtone de vacanţă, precum Mamaia, Delta Dunării sau Apuseni, în timp ce câţiva parlamentari au plecat în concediu în Turcia şi Grecia. Preşedintele Klaus Iohannis îşi petrece vacanţa la Neptun, în timp ce premierul Victor Ponta ar fi în SUA.

Klaus Iohannis se află, de la începutul acestei săptămâni, într-o vacanţă pe care şi-o petrece la vila de protocol de la Neptun, dar şi la Sibiu. La fel de discret este şi premierul Victor Ponta, care se află într-o vacanţă împreună cu familia în Statele Unite ale Americii. O fotografie în care prim-ministrul era alături de fiul său, pe aeroportul din Miami, a apărut în presă la sfârşitul lunii iulie.

La rândul lor, şi parlamentarii au fost anul acesta mai discreţi cu privire la destinaţiile lor de vacanţă. Dacă în anii trecuţi senatorii şi deputaţii se mândreau pe paginile lor de Facebook cu vacanţele exotice, acum majoritatea celor care au postat imagini din concedii au ales să-şi petreacă vacanţa în ţară, litoralul fiind destinaţia preferată.

Este şi cazul senatoarei Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD. Aceasta a postat o fotografie de la mare, însă a preferat să nu precizeze şi destinaţia, anunţându-şi doar prietenii virtuali că se află „în vacanţă”.

Pe litoralul românesc se află şi fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu, care a comentat pe Facebook impresiile din vacanţă.

Tot aici se află și deputatul PNL Mihai Tararache, care, la rândul său, nu precizează şi destinaţia aleasă.

Social-democratul Ovidiu Donţu se află la Mamaia, însă nu pentru mare, ci pentru tenis. Acesta se antrenează pentru turneul ITF care va avea loc în această staţiune, potrivit postărilor sale de pe Facebook.

Deputatul ALDE Graţiela Gavrilescu a ales Munţii Neamţului ca destinaţie şi încearcă să-i convingă şi pe prietenii de pe Facebook să viziteze aceste locuri.

Deputatul PNL Răzvan Mironescu îşi petrece vacanţa în Munţii Apuseni, pe care îi numeşte un „tărâm de vis”.

Senatorul UNPR Ciprian Rogojan a plecat în concediu alături de familie în Maramureş, iar Andreea Paul (PNL) a postat fotografii din Delta Dunării, loc pe care a ajuns să-l viziteze după o discuţie cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, aşa cum singură dezvăluie pe contul ei de Facebook.

Tot în Dobrogea se află şi senatorul PSD Şerban Nicolae, care a vizitat cetatea Histria. „Mai frumos ca la Troia. Părerea mea”, comentează pe Facebook social-democratul.

Mai mulţi parlamentari au ales totuşi litoralul grecesc. Este cazul senatorilor Traian Igaş (PNL) şi Matei Suciu (PSD). Traian Igaş nu a avut însă parte de vreme foarte bună, motiv pentru care a făcut câteva glume cu susţinătorii săi de pe Facebook. „Ce face un român când la greci este furtună!? Vă urează o zi bună!!!!!”, a scris acesta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*