ALERTĂ în Germania: Bărbat înarmat, plin de sânge, baricadat într-un restaurant. Forţele antiteroriste sunt la faţa locului – VIDEO

  • Adelina Mitrache
  • 7 august 2016
  • Externe
atentat germania

Un bărbat înarmat, plin de sânge, s-a baricadat duminică într-un restaurant din Germnaia, potrivit presei locale, citate de Suday Express online.

UPDATE: Bărbatul care s-a baricadat într-un restaurant din Germania, găsit dormind de poliţie şi reţinut

Un bărbat rănit, care s-a baricadat duminică dimineaţa într-un restaurant din oraşul german Saarbrucken, a fost găsit ulterior dormind în subsolul clădirii şi reţinut, potrivit poliţiei, citate de New York Times.

Poliţia a mai spus că individul, în vârstă de 43 de ani, care nu a fost identificat, nu avea asupra sa o armă, aşa cum au anunţat iniţial autorităţile.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei a spus că bărbatul, o rudă a proprietarului restaurantului, a intrat în local, a ţipat la personalul de securitate şi l-a trimis afară. El a adăugat că bărbatul suferea probabil de probleme psihice.

Nu se cunosc informaţii privind motivul pentru care a fost rănit bărbatul.

Un număr mare de poliţişti se află în oraşul Saarbrucken, situat în apropiere de graniţa cu Franţa, iar ofiţerii au încercuit zona incidentullui.

Forţele antiteroriste sunt la faţa locului şi se presupune că personalul restautantului a reuşit să scape atunci când individul a intrat în clădire.

Potrivit unor informaţii, acesta ar fi cerut personalului din clădire să iasă afară şi nu a luat ostatici.

„Ieşiţi toţi afară”, a strigat el.

Un grup de poliţişti negociatori, psihologi şi specialişti ăn gestionarea conflictelor sunt la faţa locului încercând să discute cu el.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *