Ultimele Știri

Alertă cu bombă în Bruxelles UPDATE: Alarma a fost falsă

amenintare cu bomba

Mai multe echipaje de poliţie şi echipaje ale geniştilor se află la Gara de Nord din Bruxelles, unde a fost declanşată o alarmă cu bombă.

Oamenii au fost evacuaţi din clădirea Gării, împreună cu o parte a personalului căilor ferate. În interiorul clădirii au început verificările pentru depistarea unui posibil dispozitiv suspect.

Autorităţile nu au făcut încă niciun comentariu oficial în legătură cu operaţiunile care sunt în desfăşurare. Atât Societatea de Căi Ferate, cât şi Compania de Transport Public din Bruxelles, au anunţat că transportul feroviar a fost întrerupt la Gara de Nord.

Alerta vine în urma unui incident ce a avut loc în această dimineaţă în zona Gării de Nord, unde un bărbat a atacat cu un cuţit doi poliţişti după ce a fost rugat să se legitimeze, fiind ulterior arestat. Autorităţile nu au făcut nicio declaraţie conform căreia există o legătură între cele două incidente.

UPDATE 16:21 Gara de Nord şi Palatul de Justiţie din Bruxells au fost evacuate în urma unei ameninţări cu bombă, cercetările Poliţiei au dovedit însă că aceasta nu a fost decât o alarmă falsă, informează presa belgiană, conform Mediafax.

Potrivit surselor, Poliţia a primit un telefon prin care era făcută o avertizare în privinţa unor bombe ce ar urma să explodeze în aceste două locaţii.

Circulaţia din zona celor două clădiri a fost oprită.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*