Ultimele Știri

Alegerile prezidenţiale ar putea fi invalidate

Curtea Constituţională a primit şapte contestaţii, dintre care una este a candidatului Gheorghe Funar, prin care se cere invalidarea primul tur de scrutin.

Acest anunţ a fost făcut de preşedintele CCR, Augustin Zegrean. Se pare că până vineri, Curtea Constituţională va trebui să se pronunţe cu privire la aceste contestaţii.

Până vineri avem termen să ne pronunțăm, să validăm sau să invalidăm rezultatele. Primim o mulțime de dosare de la BEC. Știm cum să facem, suntem pregătiți. Avem și câteva cereri prin care ni se solicită să anulăm aceste alegeri, să se organizeze un nou tur prim de scrutin, dar lucrurile sunt complicate, legea e foarte strictă, pot fi anulate doar dacă s-au comis fraude care au influențat rezultatul final al alegerilor”, a spus Augustin Zegrean, președintele Curții Constituționale.

Diana Fanea, Dragoş Nicolae Şaramet şi Irina Drăgan sunt printre cetăţenii care au depus aceste sesizări. Aceştia au reclamat proasta organizate a alegerilor, neregulile, dar şi scandalurile care au însoţit alegerile prezidenţiale de duminică.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Alegerile prezidenţiale ar putea fi invalidate

  1. Stimate cea mai mareinstitutie in statul ROMAN TU CA INSTITUTIE ESTI CONDUSA DE ROMANi, deci esti in primul rand cetatean ROMAN NU?
    TU NU VEZI ,NU TRAIESTI pe acest pamant ,nu vezi cum se DISTRUGE ROMANIA care este si a ta ,ROMANIA te a scoli NU? TU CE FACI PENTRU NEAMUL ROMANESC ,PENTRU STRAMOSII TAI / NOSTRI ,NU AI PUTEREA de face nimic bun pentru ROMANIA fara sa te bata cineva pe umar sa te atentioneze INSTITUIE vezi ala fura ,ala ia SPAGA ,ala TAIE PADURILE,aia ORAVESC PAMANTURILE ,unul STERGE DIN CONDEI DATORII DE MILIOANE,uni OTRAVESC APELE,uni iti VAND POPORUL LA unguri ,rusia si china,unul face petreceri pe BANI PUBLICI etc sunt convinsa ca tu INSTITUTIA CEA MAI MARE PENTRU DREPTATE IN ROMANIA LE STII ,eu o furnicuta de cetatean TE INTREB INSTITUTIE :TU CEA MAI INDREPTATITA IN A SUSTIE ADEVARUL SI DREPTATEA CE FACI ??? Cu stima si respect pentru tine INSTITUIE ,EU O FURNICUTA DE CETATEAN ,TE RESPECT ,asa astept si de la tine INSTITUTIA STATULUI ROMANIA CARE ESTE AL TUTUTROR ROMANILOR FIE DE ACASA FIE DE DE LA CAPATUL PAMANTULUI

  2. Instituțiile statului român funcționează cu întârziere din păcate! Să sperăm că în viitorul apropiat instituțiile vor respecta cetățenii și vor pedepsi nelegiuirile celor care jefuiesc România.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*