Ultimele Știri

Alegerile din turul doi: poți verifica online cum s-a votat în secția ta de votare

Anul 2014 este primul an în care românii pot verifica online rezultatele din toate secţiile de votare din ţară. Prin câțiva pași simpli, poți verifica prin intermediul BEC cum se desfășoară activitatea votanților la secția ta de votare, precum și la alte secții din țară.

Românii pot verifica aici cum se votează în secțiile de care sunt interesați, link-ul fiind o legătură directă spre siteul Biroului Electoral Central – BEC. Pașii nu sunt deloc complicați, trebuie doar să selectați județul şi apoi puteţi căuta secţia de votare la care sunteţi înscris pentru alegerile prezidenţiale 2014.

Pe a doua pagină, puteți consulta și scorul pe care îl deține fiecare candidat.

De asemenea, dacă nu sunteți sigur care este secția de votare la care trebuie să mergeți pentru a vă depune votul, acest lucru poate fi aflat prin accesarea site-ului registrulelectoral.ro. Pentru a afla informația solicitată, legată de secția dumneavoastră de votare, este nevoie de introducerea unor date obligatorii, precum CNP-ul și numele de familie.

Pasul următor este reprezentat de introducerea unor cifre care apar într-o căsuță din imagine, apoi se selectează opțiunea ”Caută” care îl va conduce pe utilizator pe o pagină distinctă unde i se prezintă secția la care poate merge să voteze.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*