Ultimele Știri

Alegeri în PSD: Prezenţă la vot de 81,23%. În Dobrun au vrut să voteze chiar și cei care nu sunt membri PSD

Alegerile din cadrul PSD s-au finalizat duminică, în jurul orei 20, prezența la vot a membrilor PSD fiind de 81,23%. Potrivit lui Florin Iordache, judeţele cu prezenţa cea mai bună au fost Olt, Teleorman, Maramureş, Ialomiţa, Gorj, Galaţi şi Dolj. 

Printre filialele judeţene cu rezultate slabe s-au numărat Bacău, Cluj şi Vâlcea. În Capitală, prezenţa finală a fost de 85%, Sectorul 5 rămânând cel cu prezenţa cea mai slabă la alegerile interne din PSD.

Rezultatele finale ale alegerilor, cu procentul de voturi în favoarea lui Liviu Dragnea, vor fi anunţate luni dimineaţă.

Până la ora 16, prezența la vot era de e 64,85%, așa cum anunța preşedintele Comisiei Electorale Centrale a partidului, Florin Iordache, care a precizat că cea mai mare prezenţă se înregistrează în Olt, Dolj şi Maramureş, în timp ce prezenţa cea mai slabă s-a înregistrat la Cluj.

În comuna Dobrun din județul Olt au insistat să voteze chiar și sătenii, convinși că fac ceea ce trebuie. Aflați în poziția de a vota pe altcineva decât pe Victor Ponta, aceștia s-au arătat dezamăgiți: „Ne pare rău de Ponta, dar nu avem ce să facem. Dacă a greşit, asta e. Noi cu ei vom vota în continuare, pentru totdeauna. De ăştia nu ne lepădăm niciodată”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*