Ultimele Știri

Alegerea unicului candidat a adus unele televizuni la apogeul ‘prostituției’

Liviu Dragnea

11 octombrie sau duminica roșie, a fost una din acele zile în care vrei să arunci televizorul de la balcon. Unele instituții media i-au adus osanale și au căutat să îi creeze aură de lider unicului candidat la funcția de președinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.  

Reporterii TVR, RealitateaTV, România TV, B1, Prima Tv, Pro TV și Digi24, au relatat îndeaproape spectacolul odios al realegerii în funcția de președinte al unui condamnat la închisoare. Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare, tocmai pentru manipularea votului și denaturarea procesului electoral.

 ‘Băi, dar organizați-vă să mi-i aduceți pe toți la vot, băi! Îi legați, îi luați în brațe’.

‘Mai adu-i p-ăia de pe la țară!’

Aceste afirmații sunt făcute de Liviu Dragnea, marele conducător reales în funcție.  Libertatea de alegere pe care o au cetățenii și dreptul de a vota sau nu au fost tratate de Liviu Dragnea ca un moft al acestora și nu ca un imn al demnității umane și libertății de opțiune.

iliescu

dragnea

Deși, libertatea votului este un drept care trebuie apărat cu orice preț, fiind dovada palpabilă a libertății individului, Dragnea a acționat și s-a manifestat ca și cum alegătorii sunt simple obiecte ce pot fi extrase din casă prin oferirea de spectacole cu clovni, baloane și zâne sau chiar cu forța, conform voinței și interesului său. 

Televizunile au mediatizat alegerea unicului candidat, Liviu Dragnea, precum alegerea președintelui României.

Televiziunile de știri din România au atins, duminică, apogeul prostituției, al sclavagismului față de șeful cel mare și bun. Aceste televiuni țin captivă o populație sărăcită și îndobitocită de indivizi precum Liviu Dragnea.

În Teleorman, toți cetățenii au cunoștință de turismul electoral, votul dat de morții de prin cimitire și alte abuzuri ale acestor penali. La țară și în micile orașe cetățenii sunt manipulați de astfel de indivizi precum Liviu Dragnea. Cei care se opun, acestor penali își pot pierde locurile de muncă. Din păcate acest spectacol trist are loc lângă noi, chiar dacă uneori evităm să îl vedem.

Cetățenii din Teleorman sunt luați de la muncă și cărați precum oile cu autocarele la evenimentele majore al Partidului Social Democrat. Asta e realitatea pe care televiunile nu vor să ne-o arate. 

Să vă fie rușine!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*