Al treilea suspect din poza de pe aeroportul din Bruxelles, un jurnalist independent

  • Adrian Marinescu
  • 26 martie 2016
  • Externe
teroristi atentat belgia bruxelles

Faycal Cheffou, un jurnalist independent, ar fi al treilea bărbat care apare în imaginea de pe camera de supraveghere, alături de cei doi atentatori sinucigaşi de la aerportul din Bruxelles, a anunţat sâmbătă cotidianul La Derniere Heure.

Dezvăluirea vine după ce vineri, într-un comunicat oficial al anchetatorilor, unul dintre suspecţii reţinuţi a fost prezentat drept „Faycal C”, fără a se preciza dacă el este bărbatul cu geacă albă şi pălărie, care apare alături de cei doi atentatori care s-ar fi aruncat în aer în atentatele de la aeroport.

Potrvit le Soit, Faycal C. a fost identificat ca fiind persoana din fotografie chiar de către taximetristul care i-a dus pe atentatori la aeroport.

Cheffou ar fi un jurnalist independent care a postat pe internet diverse materiale despre modul incorect în care sunt trataţi musulmanii care au ajuns ilegal în Belgia.

După cele două atentate de marti, de la aeroportul din Bruxelles şi de la o staţie de metrou, soldate cu 31 de morţi şi aproape 300 de răniţi, nouă suspecţi au fost arestaţi în Belgia şi doi în Germania.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *