Ultimele Știri

Ai simpatii politice? Iată o altă lege care trimite oamenii la pușcărie pentru mulți ani

inchisoare

România anului 2015. O țară în care oamenii ar trebui să voteze liber, să gândească liber, să aibă propriile opinii. Deloc adevărat, iar o altă dovadă stă în modul în care gândesc și aleg să ne conducă aleșii noștri.

O lege populistă, nimic altceva, care chipurile condamnă comunismul, a fost inițiată de senatorul PSD Sorin Ilieșiu.

10 ani de închisoare, atât ar fi pedeapsa dacă o persoană face o organizație cu CARACTER comunist. Un lucru nemaiîntâlnit de la inițiatorul unei alte legi, Liviu Dragnea, cea a defăimării, la fe de… comunistă.

Titlul acestei legi este „Lege pentru interzicerea organizaţiilor politice cu caracter comunist” și a fost inițiată de 27 de parlamentari de laPSD și UNPR, partide cu „caracter comunist” pentru simplul fapt că sunt de stânga.

Faptul că un om poate ajunge după gratii timp de 10 ani pentru simpatiile politice, trădează un „caracter” extrem de periculos, cu mult peste „caracterul” comunist” de care vorbeşte legea!

lege simpatii politice

Aşadar, în primul articol, acest Proiect de lege îşi defineşte obiectul: „organizaţiile politice cu caracter comunist sunt interzise”. Deci nu numai „organizaţiile comuniste”, ci toate cele care ar avea „caracter comunist”!

Dar absurdul vine în propoziţia următoare, în care cei 27 arată care este „scoPUL Acestei” interdicţii (alăturarea pornografică aparţine iniţiatorilor): „prevenirea reinstaurării în România a regimului totalitar comunist care a funcţionat în ţara noastră între 1945 şi 1989”!

Al doilea, şi ultimul articol al legii este înfiorător, el cuprinzînd sec, fără nici o motivare, pedepsele cu închisoarea: de la 5 la 10 ani pentru constituire, de la 3 la 6 ani pentru aderare, de la 2 la 4 ani pentru sprijinire, pedepsindu-se chiar şi tentativa!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*