Ultimele Știri

Aglomerație la metrou: Peroanele sunt ocupate de sute de oameni

Traficul la metrou a fost extrem de aglomerat în această zi, în contextul condițiilor mteorologice nefavorabile. ISU Bucureşti a anunţat că a trimis în teren mai multe echiaje tocmai pentru a evita incidentele.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov anunţă că „la nivelul unor sta’ii de metrou am sesizat existenţa unui număr ridicat de călători, aflaţi pe peron, în aşteptarea trenurilor. Această situaţie, posibil generatoare de situaţii de urgenţă a impus ca ISUBIF să deplaseze echipaje în teren, pentru efectuarea unei recunoaşteri, la nivelul statiilor Unirii 1-2, Victoriei 1-2, Universitate, Gara de Nord, Nicolae Grigorescu, Dristor 1-2. La staţiile de amplificare din incinta metroului sunt transmise frecvent mesaje de atenţionare, în atenţia călătorilor, în vederea evitării supraaglomerării”.

În urmă cu două zile, Metrorex anunţa că de luni pana vineri, in intervalele cu vârf de trafic (7:00 – 9:00; 17:00 – 19:00), pe toate magistralele de metrou, circulă numărul maxim de trenuri.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*