Ultimele Știri

Agentul Păpurică 007 raportează: Rușii ne-au pus gând rău!

Prin mijoace specifice m-am infiltrat în zona Donețk și, dându-mă drept separatist rus am stat la o vodcă îndoită cu spirt medicinal cu Separatistul  Ivan. Era atât de beat ca nu-și mai amintea, Ivan și mai cum. Iată ce am aflat. Pe separatiștii de-acolo îi conduce unul numit Smirnoff, care, dacă-l superi, bea cu tine până te bagă sub masă.

Ală are o ibovnică Svetlana care nu bea, că e pocăită, dar în schimb, se culcă cu tot ce-i iese în cale. Ultima oară i-a ieșit în cale un regiment de infanterie ucrainean și n-a scăpat unul. Pe mama Svetlanei o știu toți de bețivă și curvă, dar Ivan spune că pe lângă astea mai e și hoață, că a adormit odată la ea și s-a trezit fără o rubla în buzunare și cu niște credite uriașe la niște bănci din Republica Moldova, de l-au căutat luni de zile racheții. Cu unul dintre racheți, Igor, chiar s-a și împrietenit și au fost împreună la femei, dar pentru că n-au găsit-o decât pe mama Svetlanei, s-au lăsat păgubași.

Am mai aflat că armele separatiștilor le ia pe inventar unul pe care-l cheamă Abu Abdel Mohamed al Bakri, care nu pare din zonă, fiindcă e negru. Ăsta le dă armele pe semnătură, înainte de leafă, cât încă nu-s beți și le recuperează de la cârciumă unde  sunt lăsate zălog. Mai pot să vă spun că rușii înjură mereu de NATO și de Obama și că au planuri urâte cu România. Dar ce planuri anume, Ivan n-a putut să-mi spună pentru că deja căzuse sub masă.

nato

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*