Ultimele Știri

Agenții ANTIFRAUDĂ pot opri șoferii în trafic

ANAF/antifraudă

La intrarea în vigoare a noului Cod Rutier, apar reguli noi și sancțiuni mai mari. Noua lege aduce și un lucru neobișnuit pentru România, agentii antifraudă vă pot opri în trafic.  O lege similară poate fi întâlnită în SUA și statele occidentale. Inspectorii antifraudă pot opri un șofer în trafic și pot cere documentele automobilului, dar și acte doveditoare privind proveniența sumelor de bani cu care a fost cumpărat.

În Codul Rutier se specifică că „funcţionarii din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, care în scopul exercitării atribuţiilor de control specifice efectuează semnale de oprire pentru conducătorii autovehiculelor, sunt obligaţi să poarte uniforma cu înscrisuri şi însemne distinctive şi mijloace de protecţie fluorescent-reflectorizante pe fond de culoare roşie, stabilite prin hotărâre a Guvernului”.

În cazul în care această lege va fi aplicată similar cu legile din țările vestice am putea avea parte cu adevărat de o schimbare în societate. Este cunoscut faptul că interlopii care dețin mașini de lux, străbat șoselele României nestingheriți, fără ca cineva să îi întrebe de proveniența acestora, mai mult unii beneficiază și de ajutor social.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Agenții ANTIFRAUDĂ pot opri șoferii în trafic

  1. Super tare !!!! si ce facem trebuie sa avem la noi actele de la credit , fluturasii de salarii ? Ce tampenie !!!!!!!!! si ce mai poate face ANAF ?????? Sa ne intrebe de unde avem ochii verzi sau de ce nu-i avem albastri ? Avem o tona de structuri politienesti in tara asta , care muncesc nu gandesc !Lucreaza pe procese verbale STAS pina si raspunsurile la contestatii sunt STAS .

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*