Ultimele Știri

Afirmații cu miros de șpagă! Ministrul Energiei: Am câștigat 800.000 lei din închirierea unui site

vlad-grigorescu

Ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu, ne insultă inteligența cu declarația sa de avere, în prezent verificată de Agenția Națională de Integritate. Mai exact, ministerul Energiei încearcă să ne convingă că a câștigat circa 180.000 de euro din închirierea unui site care nu a funcționat niciodată.

Cel puțin, noi ziariștii, care ne petrecem majoritatea timpului în fața calculatorului, nu ne putem lăsă vrăjiți de o asemenea gogomănie.

Grigorescu afirmă că platforma monitoreu.com i-a adus venituri de aproape 800.000 lei, în medie 66.000 lei pe lună, din închirierea către un offshore. Problema este că acest site nu există, iar dacă a fost funcțional nu a lăsat urme semnificative în mediul online. Cu toate acestea, Grigorescu susține că platforma a fost funcțională și atractivă. Potrivit urlrom.com, site-ul se află pe locul 50.763 în România, cu 14 vizite zilnice, având o valoare estimată de 296 lei la nivelul anului 2015. Pe statsinfinity.com se arată că domeniul monitoreu.com a fost înregistrat pe 27 septembrie 2012 de către Victor Grigorescu.

”Am acceptat o ofertă de a ceda folosinţa acestei platforme timp de un an contra sumei de 792 000 lei, impozabili, care se regăseşte în declaraţia mea de avere, cu opţiunea că la finalul contractului să pot dezvolta un proiect de anvergură. O altă tranzacţie nu a mai avut loc. Domeniul online pe care a funcţionat platforma este înregistrat pe numele meu personal, iar tranzacţia a fost făcută de asemenea în nume personal, motiv pentru care ea şi figurează că atare în declaraţiile de avere. Plata a fost declarată şi, în consecinţă, impozitată în totalitate.”, a declarat ministrul Energiei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*