Ultimele Știri

Afacerile familiei Popescu Piedone

piedone

Familia fostului primar al sectorului 4 din Capitală deține mai multe afaceri. Copii acestuia, Vlad Popescu și Ana Maria Popescu sunt parteneri în două restaurante care, anul trecut, au avut o cifră de afaceri de un milion de lei.

Cei doi copii ai fostului primar au intrat în afaceri la 20 și respectiv 19 ani și, oficial, afacerile sunt administrate de cei doi, Vlad și Ana Maria, dar și de soția sa Iulia, informează Digi24.

În anul 2009, la doar 20 de ani Vlad Popescu intra în afaceri devenind asociat cu 50 la sută în firma SC Level Ten SRL, specializată în furnizarea echipamentelor software.

În 2009, asociatul lui Vlad Popescu în firmă era actualul viceprimar din sectorul 4, Daniel Băluţă, care la aceea vreme era medic stomatolog. După câteva luni, fiul primarului pleacă din firmă, pentru ca în 2010 să intre în societatea GOD TRUST ENTERPRISES SRL, care deţine astăzi două restaurante: Jour Fixe Medieval şi Jour Fixe Clasic.

Legăturile nu se opresc ânsă aici. Societatea este înființată de Iulian Cârlogea, fiul lui Liviu Cârlogea, consilier local în primaria sectorului 4 şi actual comisar general adjunct în Garda Naţională de Mediu.

Cu puţin timp înainte ca Vlad Popescu să intre în firmă, partener devenise unul dintre patronii de cluburi cei mai cunoscuţi la vremea aceea: Ioan Borzea. Acesta deţinea cluburile Max din Regie şi Kristal Glam şi Berăria Gambrinus. Ulterior, fiul lui Cristian Popescu Piedone devine a acţionar la fosta discotecă a Complexului Turistic Capra Neagră din Poiana Braşov, deţinut, la vremea aceea, de acelaşi Ioan Borzea, mai informează Digi24.

Apoi, tot prin firma GOD TRUST, Vlad Popescu deschide restaurantul Jour Fixe Clasic.

Afacerea merge bine, aşa că, în 2013, mai deschide încă un local: Jour Fixe Medieval. În acelaşi an, Iulian Cârlogea îşi cedează acţiunile Anei Maria Popescu, fiica în vârstă de 19 ani a primarului sectorului 4. Acum, Vlad şi Ana Maria Popescu deţin în proporţie egală cele două restaurante cu 29 de angajaţi. Anul trecut au avut o cifră de afaceri de peste un milion de lei.

Iulia Popescu, soţia lui Piedone, deţine şi în prezent salonul de înfrumuseţare pe care l-a înfiinţat în 2004, tot în sectorul 4. În perioada 2005-2008, Iulia Popescu a fost acţionar majoritar în firma SC Phoenix Sistem SRL, specializată în publicitate.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*