Ultimele Știri

Adriean Videanu îl dă în judecată pe Gabriel Sandu

În urma declarațiilor pe care Gabriel Sandu le-a făcut despre mai mulți politicieni implicați în dosarul Microsoft, printre care se găsește și Adriean Videanu, acesta din urmă a anunţat că îl va da în judecată. Îl acuză de calomnie după afirmaţiile făcute la adresa sa în legătură cu dosarul Microsoft. 

Adriean Videanu respinge toate acuzațiile pe care i le-a adus Gabriel Sandu.

Resping categoric delațiunile numitului Sandu Gabriel la adresa mea referitoare la presiunile pe care le-aș fi exercitat asupra acestuia pentru a finanța campania electorală din 2009. Nu am avut niciodată niciun fel de relații, altele decât cele instituționale, cu Sandu Gabriel, relațiile dintre mine și numitul Sandu Gabriel limitându-se la un simplu: Bună ziua. Mai mult, NU am sprijinit și NU am semnat nicio H.G. referitoare la contractul Microsoft. NU am avut niciun fel de legătură, nici măcar tangențială, cu inițierea și/sau derularea contractului în cauză. NU am cunoștință despre sursele de finanțare ale materialelor electorale la care numitul Sandu Gabriel face referire pentru că acest aspect nu intra în atribuțiile mele.În consecință, imi rezerv dreptul de a-mi apăra imaginea în instanță acţionându-l în judecată pentru calomnie pe numitul Sandu Gabriel”, a transmis Adriean Videanu, printr-un comunicat.

Gabriel Sandu a declarat procurorilor menţinerea în funcţia de ministru al Comunicaţiilor a fost condiţionată de finanţarea campaniilor electorale din 2009. Şefii partidului PDL i-ar fi impus chiar să se întâlnească în particular cu potenţiali finanţatori.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*