Ultimele Știri

Adrian Sârbu a fost eliberat din arest

Adrian Sârbu a fost eliberat din arest. Magistrații de la Înalta Curte au decis ca patronul Mediafax Group să fie cercetat în arest la domiciliu.

Adrian Sârbu a ieșit marți seara târziu din Arestul Poliției Capitalei cu un buchet mare de lalele și bujori. A împărțit flori tuturor jurnalistelor care îl așteptau pentru declarații la ieșire. 

„Vă mulțumesc că ați venit, noapte bună, succes! N-am voie să vorbesc nimic, că știți cum sunt regulile. O să vă spun odată totul, dar altădată”, a promis patronul media. „Am spus că n-am voie să vorbesc nimic, te rog să mă înțelegi”, a spus Adrian Sârbu la ieșirea din arest.

Patronul media se afla în arest de la începutul lunii februarie, fiind acuzat de instigare la evaziune fiscală și spălare de bani. Anchetatorii spun că ar fi păgubit statul cu un milion și jumătate de euro. Adrian Sârbu este cercetat și în dosarul creditelor acordate ilegal de BRD și nerestituite. Patronul media ar fi luat un credit de 4 milioane de euro pe care nu l-a mai restituit.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*