Adrian Năstase îl învinovățește pe Klaus Iohannis de scandalul de la Antena 3

  • Adelina Mitrache
  • 17 februarie 2016
  • Politică
adrian nastase

Fostul premier Adrian Năstase comentează pe blogul personal în legătură cu acțiunea ANAF de eliberare a sediilor Antenelor în termen de cinci zile lucrătoare, apreciind că este o operațiune care are drept miză alegerile din acest an. Totodată, fostul prim-ministru nu elimină ipoteza unei strategii „pusă la cale la Cotroceni”.

În opinia fostului premier Adrian Năstase, postul Antena 3 devine victimă în pregătirea contextului electoral, iar statul nu a acționat cu „bună-credință” în calitate de nou proprietar, deoarece se are în vedere „CREAREA unui prejudiciu”.

„Continui să cred că schimbările din ultimile luni au legătura cu pregătirea campaniilor electorale și ale scrutinurilor electorale din acest an. Cui prodest? Nu-mi este foarte clar. Funcționează, în continuare, „fantomele” din sistemul creat de Băsescu? Există poate o strategie pusă la cale la Cotroceni? Merge mai departe proiectul extern de domesticire a României, în condițiile începerii unui Nou Război Rece? Din păcate, Antena3 devine victima, inițial în conflictul cu Băsescu, acum în pregătirea contextului electoral. Dincolo de rațiunile politice ale dosarului Voiculescu, operațiunea realizată prin ANAF vizează un segment important al societății. Până la urma, un număr semnificativ de votanți, cu Opțiuni mai apropiate stângii. Dacă ar fi existat buna credință, chiar în condițiile hotărârii judecatorești, statul ar fi putut, în calitate de nou proprietar, să închirieze clădirea către Grupul Intact. Chiar și Băsescu știe că nu e vorba de mutat mobila Antenelor în 5 zile ci este vorba de întregul sistem de comunicații din subsolul clădirii. Ce va face Ministerul de Finanțe cu aceste instalații? Le va vinde la licitație, fir cu fir, cip cu cip? Este clar că nu se are în vedere recuperarea unui prejudiciu ci CREAREA unui prejudiciu. Într-o anumită zonă politică”, a scris, marți, pe blogul personal, Adrian Năstase, într-o postare intitulată „Antena 3 nu mai trebuie să fie aici?”

În final, fostul prim-ministru adaugă faptul că i se pare „o mare nedreptate” ceea ce li se întâmplă Jurnaliștilor de la Antene.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *