Ultimele Știri

Adomniței a fost săltat din trafic de jandarmi și dus la DNA Iași

cristian-adomnitei

Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, a fost săltat cu jandarmii astăzi şi dus la DNA Iaşi pentru audieri.

Potrivit unor informaţii, ar mai fi fost ridicate şi duse la audieri Teodora Jinga, şefa Direcţiei de Proiecte Europene din cadrul CJ, şi una dintre subalternele sale, Ioana Raţă.

Adomniței a fost săltat de procurorii DNA în jurul orei 13:00. Adomniței a fost oprit în trafic, iar angajatele CJ au fost săltate de procurori direct din instituție. Reținerea șefului CJ vine după ce procurorii DNA au descins la sediul CJ Iași, instituție condusă de liberalul Cristian Adomniței.

Organele de anchetă au intrat în mai multe birouri. Asupra conducerii CJ și a unor directori din instituție planează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2013 – 2015. Inițial, vizați de acuzațiile procurilor au fost președintele Cristian Adomniței, fostul vicepreședinte Victor Chirilă, dar și șefa de la Direcția de Proiecte și Dezvoltare Durabilă, Teodora Jinga.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*