Ultimele Știri

Adevărul din spatele eliberării lui Oprescu! Cine l-a salvat pe acesta din închisoare

sorin oprescu

Sorin Oprescu a fost eliberat, joi, din arest urmând să fie cercetat la domiciliu, în urma unei hotărâri luate de Curtea de Apel București, care nu mai poate fi contestată. Odată cu eliberarea acestuia au început speculațiile cu privire la adevărul din spatele acestei decizii.

Cea care a intervenit pentru eliberarea edilului ar fi chiar Viorica Costiniu. Jurnalisa Ondine Gherghuț, de la „România Liberă”, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care afirma că magistratul a decis eliberarea lui Oprescu, aducând mai multe informații cu privire la soțul acesteia:

”Da, Viorica Costiniu l-a eliberat pe OPRESCU din arestul Poliției. Soțul ei, fost șef de sectie la Înalta Curte, e condamnat ptr corupție în dosarul senatorului PSD Voicu”, a scris Gherghuț.

Sorin Oprescu are obligaţia să informeze autoritatea desemnată cu supravegherea sa – organul de poliţie în a cărui rază teritorială locuieşte – şi organul judiciar care a luat măsura arestului la domiciliu ori în faţa căreia se află cauza, în situaţia de cazuri urgente şi pentru motive întemeiate când fără permisiunea organului judiciar părăseşte imobilul pe o durată de timp strict necesară.

Judecătorii i-au atras atenţia primarului că în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau a obligaţiilor care îi revin ori există suspiciunea rezonabilă că a săvârşit cu intenţie o nouă infracţiune pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva sa, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive, în condiţiile prevăzute de lege.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*