Ultimele Știri

Data oficială a ieșirii Marii Britanii din UE. Theresa May lansează acuzații la adresa oponenților: ”Insultă inteligența poporului britanic”

Theresa May

Theresa May îi acuză pe cei care se opun deciziei Marii Britanii de a ieși din UE că ”insultă inteligența poporului britanic”. Premierul anunță ca Brexit va avea loc până cel târziu în luna aprilie a anului 2019.

Nu există intenția de a da înapoi după ce britanicii au decis ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană, anunță May. Premierul a atras din nou atenția asupra faptului că Marea Britanie își va controla singură imigrația, după Brexit.

Britanicii și-au exprimat ”clar” părerea cu privire la apartenența la UE, menționează acesta.

În ceea ce îi privește pe oponenți, Theresa May declară: ”Ei nu încearcă să ducă Brexit-ul într-un punct bun, ci încearcă să-l ucidă prin această întârziere”.

Theresa a făcut cunoscut că guvernul său va abroga European Communities Act din 1972 care a reglementat aderarea Marii Britanii la blocul comunitar european, iar abrogarea va avea efect din momentul în care Marea Britanie va părăsi oficial Uniunea Europeană.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*