Acuzații și plângeri penale la DNA în cadrul PMP. Mită pentru o candidatură

carmen dinca

Fosta jurnalistă Carmen Dincă a depus, vineri, o plângere penală împotriva şefului PMP Sector 6, Eugen Ştefan, pe care îl acuză că i-ar fi cerut 15.000 de euro pentru campanie.

Carmen Dincă, care era luată în calcul pentru a candida la Primăria Sectorului 6 din partea Partidului Mişcarea Populară, a depus vineri dimineaţă, o plângere penală împotriva lui Eugen Ştefan, şeful PMP Sector 6, pe care îl acuză că i-a cerut „15.000 de euro pentru campanie”.

„I-am scris preşedintelui Traian Băsescu că în PMP Sector 6 sunt probleme, despre faptul că mi s-au cerut bani. Traian Băsescu a fost foarte surprins despre cum este posibil aşa ceva”, a declarat Carmen Dincă la sosirea la sediul DNA.

Ca răspuns la acuzaţiile aduse, şeful PMP Sector 6 a transmis că „acuzaţia este mincinoasă şi îmi rezerv dreptul de a depune o plângere penală pe numele doamnei Carmen Dincă. Ţin să precizez că toate discuţiile referitoare la campania pentru alegerile locale au avut loc numai în cadrul Consiliului Executiv al PMP Sector 6 la care au participat majoritatea membrilor din conducere”.

Totodată, Eugen Ştefan a mai spus că „retragerea sprijinului politic este una firească, fiecare organizaţie încercând să arunce în competiţie candidatul care să întrunească atât criterii de moralitate, cât şi criterii de competenţă administrativă. În toată această perioadă, doamna Carmen Dincă nu a demonstrat aceste lucruri, fapt pentru care organizaţia continuă să evalueze alţi candidaţi. Sunt surprins de atitudinea doamnei Carmen Dincă, având în vedere faptul că încearcă justificarea unui eşec personal prin acuzaţii mincinoase”.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *