Ultimele Știri

Acuzații picante din PSD, cum controlează Dragnea Teleormanul: ‘Setea lui avidă de putere și goana după bani. A sifonat peste un miliard de euro’

dragnea

Un fost șef al PSD Teleorman a lansat acuzații grave la adresa președintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea.

Tudor Nițulescu, pe numele lui, a făcut dezvăluiri despre cum merg lucrurile în Teleorman și cum sunt ele controlate politic. Astfel firma de construcții TelDrum, care ar fi fost privatizată prin fraudă, este condusă de Dragnea. Prin urmare, acestă companie este abonată la contractele de lucrări publice oferite de Consiliul Județean Teleorman.

„De foarte multă vreme eu zic, public, la Teleorman ce înseamnă Liviu Dragnea, ce înseamnă politica pe care o duce acolo și manipularea incredibilă a instituțiilor statului și setea lui avidă de putere și goana după bani. Dragnea a sifonat peste 1 miliard de euro în TelDrum. Fără doar și poate e a dânsului.Mie, în 2002, mi-a propus să facem jumi-juma, să am 40% din TelDrum și el 60%. Eu atunci aveam o firmă de construcții. Am refuzat. De ce am acceptat privatizarea TelDrum? În calitatea mea de președinte PSD Teleorman, din iunie 2002-aprilie 2005, am acceptat de nevoie lucrul acesta, cu condiția ca această privatizare să fie făcută în condițiile legii. Pot să spun că a existat presiune din partea lui Miron Mitrea asupra mea. Am spus că nu doresc acest lucru, pentru că toți banii județului vor veni la noi”, a spus Tudor Nițulescu.

Fostul lider PSD a mai spus că este ușor de demostrat faptul că privatizarea TelDrum a fost o „fraudă de proporții”, dar și că Dragnea a sponsorizat campania electrorală din 2009 a lui Traian Băsescu, cu bani din TelDrum.

„După trei zile, după victoria lui Traian Băsescu, ne-am întâlnit la Hotelul Rin. Nas în nas, ne-am întâlnit și când m-a văzut, m-a salutat. Și el zice: ‘Domu prefect, sper că nu aveți de gând să scoateți sabia și anul ăsta’. El știa care e problema, că fură și că eu îl tocam. De aia am și plecat din PSD. Îi zic: ‘Păi de ce să nu stau cu sabia scoasă?’. ‘Păi l-am ajutat și eu pe Traian Băsescu’. Iar el întreabă: ‘Păi cum?’. Răspund: ‘Păi financiar’. Îmi dădea un element ca să nu îl deranjez. I-am zis că dacă Traian Băsescu mă sună, e ok. Nu e nicio problemă”, a mai spus Nițulescu, care a fost și prefect al Județului Teleorman.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*