Ultimele Știri

Acuzații grave în Senat, privind amânarea concursului de directori: Există o infracţiune de falsificare a semnăturilor în Comisia de Învăţământ

Proiectul de lege iniţiat de Ecaterina Andronescu şi aprobat de Comisia de Învăţământ a Senatului, prin care se amână concursurile de directori din învăţământul preuniversitar, a adus numeroase controverse.

În Senatul României au fost aduse numeroase acuze unora dintre marcați, motiv pentru care se cere intervenţia procurorilor pentru posibile falsificări de semnături în Comisia de Învăţământ. Cei care au semnalat neregulile sunt membrii partidului lui Traian Băsescu.

„În spaţiul public circulă informaţii contradictorii despre modul în care a fost semnat proiectul de lege iniţiat de Ecaterina Andronescu şi aprobat de Comisia de Învăţământ a Senatului, prin care se amână concursurile de directori din învăţământul preuniversitar. Secretarul Comisiei pentru învăţământ din Senat, Dumitru Oprea, a declarat presei că nu a participat la şedinţa în care s-a aprobat proiectul, nu şi-a pus semnătură pe acest proiect şi nici nu a delegat pe altcineva să semneze.

Ecaterina Andronescu a declarat că: „Ştiu că secretarul comisiei, domnul Dumitru Oprea a lipsit, eu am semnat raportul ca preşedinte al comisiei. Doamna consilieră de la comisie a luat semnătura de la domnul Dănut (Cristian Dănuț Mihai ), vicepreşedinte al comisiei. Cristian Dănuț Mihai a declarat că „semnătura seamănă cu a lui dar el nu a semnat, astfel încât va face şi o notă scrisă către preşedintele Senatului”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*