Acuzaţii de furt la Loto 6/49 | Loteria Română a inventat un câştigător

  • Adrian Marinescu
  • 28 martie 2016
  • Social
loto

Trei milioane de euro par dispărute după ce ultimul câştigător nu şi-a luat premiul. Un fost consilier al Loteriei Române lansează însă o ipoteză şoc: celălalt câștigător, adică al doilea, nu există, el a fost inventat. Potrivit acestuia, instituţia a apelat la acest tertip pentru a băga banii în bugetul Loteriei.

Ultimul câştigător al marelui premiu Loto 6/49 nu a venit să-şi ridice suma de 3 milioane de euro nici până acum. Şi nici nu-şi va ridica premiul vreodată, susţine un fost consilier al Loteriei Române.

Niciodată nu o să vină cineva să revendice al doilea premiu. De la început am afirmat că al doilea câştigător nu există şi omul care a câştigat de fapt a pierdut jumătate din sumă„, a declarat Sorin Constantinescu, fost consilier Loteria Română.

Mai exact, Sorin Constantinescu spune că Loteria Română ar fi minţit că există un al doilea câştigător. Iar motivul este halucinant.

Nu se reportează suma respectivă, ci se face venit în bugetul Loteriei. Conform regulamentului Loteriei, dacă peste 90 de zile nu s-a revendicat acest premiu, banii intră în contul Loteriei şi se face profit la Loterie„, a spus Sorin Constantinescu.

Fostul consilier susţine că bărbatul care şi-a revendicat deja premiul ar trebui să se adreseze autorităţilor şi să ceară Loteriei să facă dovada existenţei unui al doilea câştigător.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *