Ultimele Știri

Acum câteva zile, Vadim Tudor îl asigura pe Victor Ponta că va intra la ”Puşcăria Mafioţilor”. Astăzi îi susține campania prezidențială

Corneliu Vadim Tudor a anunţat ieri că acordă sprijinul, şi voturile primite, premierului Victor Ponta, pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, chiar după ce în urmă cu câteva zile îi transmitea acestuia mai multe critici dure.

Acesta s-a alăturat și el în campania de susţinere a lui Ponta în care s-a înscris marţi. Acest lucru este o surpriză pentru toți cu atât mai mult cu cât în urmă cu câteva zile îl numea pe premier spion, cârpă şi şeful mafioţilor. Vadim și-a schimbat subit părerea despre Ponta şi a decis să îi acorde voturile, prin intermediul alianţei cu UNPR.

Declarațiile sale în urmă cu câteva zile aduceau critici dure: „Tinere spion Victor Ponta, de ce spui <<mândri ca suntem români>> cand tu joci ceardașul pe mormântul României, cea mai periculoasă organizație teroristă, mai periculoasă decât Al Qaida, e vorba de UDMR (…) De ce nu vii la o întâlnire cu mine, te bag sub masă si mătur… ești o cârpă în fața poporului român”, a spus Vadim.

De asemenea, acesta declara: ””Este clar că PSD-ul sub conducerea lui Victor Ponta traversează cea mai neagră perioadă din existenţa sa. Eu îl asigur că va intra la Puşcăria Mafioţilor. Dacă e imatur, să plece de acolo, ţara nu e guvernată la ora actuală”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*