Ultimele Știri

Acţiune caritabilă pentru ajutorarea sinistraţilor din Novaci, judeţul Gorj

Clubul FC Dinamo Bucureşti, prin Fundaţia  Dinamo Evolution a organizat o acţiune caritabilă pentru ajutorarea sinistraţilor din localitatea Novaci, judeţul Gorj. În jurul orei 11:30 din faţa hotelului „Rin Grand Hotel” au plecat două autovehicule  încarcate cu 3000 de sticle de apă plată la 2 litri. Preşedintele Fundaţiei Dinamo Evolution, Dudu Georgescu a precizat că ajutoarele vor ajunge la sinistraţi în cursul acestei zile  pentru a mai alina din suferința oamenilor loviți de inundații.

„Suntem alături de sinistrați și încercăm să oferim sprijinul nostru acolo unde oamenii au cea mai mare nevoie!”, a mai declarat acesta.

La acest eveniment, alături de Dudu Georgescu a mai participat şi Ionel Augustin, ambii două legende ale clubului Dinamo Bucureşti. Aceştia au transmis mesaje de încurajare pentru localnicii din Novaci şi au ţinut o mică conferinţă de presă.

Localitatea Novaci, din judeţul Gorj, a fost lovită de o viitură puternică de peste trei metri, care a rupt  mai multe diguri şi maluri de protecţie, inundând străzile şi gospodăriile localnicilor. Mai multe sute de oameni au fost evacuaţi din calea apelor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*