Ultimele Știri

Acționarii Petrolului, eliberați și trimiși în judecată de DIICOT

Frații Daniel şi Nicolae Capră, acționari și directorul general al Petrolului Ploiești, Marius Bucuroiu, au fost trimişi, astăzi, în judecată pentru evaziune fiscală, în dosarul de 15 milioane de euro judecat de Tribunalul Prahova, care a decis aseară să-i trimită sub arest la domiciliu din cel preventiv.

În dosarul de evaziune fiscală a patronilor clubului Petrolul Ploiești sunt inculpate în total 16 persoane și un număr de 14 firme, între care SC Fotbal Club Petrolul SA, iar pe lângă acuzațiile aduse celor trei acţionari ai FC Petrolul Ploieşti, soţiile acestora de asemenea figurează ca învinuite.

Dosarul a fost trimis, astăzi, la instanţa de judecată la mai puţin de o lună de la momentul la care cei trei, respectiv Daniel Capră, Nicolae Capră şi Marius Bucuroiu au fost arestaţi preventiv alături de alte patru persoane sub acuzaţiile de infracţiunile de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Tribunalul Prahova a dispus, aseară, înlocuirea arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu pentru cei trei acţionari principali ai clubului ploieştean şi pentru alţi trei inculpaţi, iar pentru cel de-al şaptelea inculpat arestat în dosar instanţa a dispus punerea sub control judiciar.

Amintim că patronii clubului de Fotbal Petrolul Ploieşti sunt acuzaţi că au creat un circuit economic fictiv prin care au adus un prejudiciu de 15.400.000 de euro prin acţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Conform procurorilor DIICOT, faptele cercetate au avut loc începând cu anul 2012, odată cu preluarea de către omul de afaceri Daniel Capră echipa de fotbal Petrolul Ploieşti.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*