Ultimele Știri

ACL dorește demisia președintelui CNA, Laura Georgescu

ACL a solicitat vineri, ca Victor Ponta să îi ceară demisia președintelui CNA, Laura Georgescu. Acest anunț ar trebui făcut public de către premier. Motivele care au dus la decizia cerererii ACL de demisie a Laurei Goergescu, constă în prejudicierea de imagine adusă instituției. De asemenea, se cere Guvernului modificarea Legii audiovizualului, prin care să se prevadă posibilitatea suspendării din funcție a membrilor CNA.

ACL a declarat într-o conferință de presă că îi cere ferm lui Victor Ponta să îi ceară public demisia președintelui unei instituții ”foarte importantă în orice țară civilizată din Europa”, Laura Georgescu. De asemenea, i se cere premierului să caute sprijin la nivelul Guvernului pentru a face ca CNA-ul să revină la normalitate.

Senatorul PNL Tudor Barbu, secretarul Comisiei de Cultură din Senat, a declarat că CNA este o instituție care nu funcționează dar care cu toate acestea, aduce grave deservicii de imagine României, precum și bunei funcționări a mediului audiovizual în România.

Preşedintele CNA, Laura Georgescu, este urmărită penal de DNA în dosarul intervenţiilor pentru licenţa Giga TV, ea fiind acuzată că a intervenit la membrii CNA pentru reacordarea licenţei postului.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*