Ultimele Știri

Aceasta este noua mașină care se produce în fabrica Ford de la Craiova

Ford B-Max primește, la 4 ani de la lansarea oficială, o ediție specială care ține loc de facelift. Noul B-Max Colour Edition are o schemă de culori interesantă și o versiune de 140 CP a cunoscutului 1.0 EcoBoost.

După ce Ford a inaugurat producția de autoturisme a versiunii moderne a fabricii din Craiova aducând în Oltenia în 2012 monovolumul subcompact B-Max, industria auto așteaptă cu nerăbdare confirmarea unui al doilea model care să completeze producția uzinei și să acopere și din punctul de vedere al volumului necesar ritmul unei fabrici auto. Până atunci, însă, Ford încearcă să revigoreze vânzările lui B-Max lansând o versiune specială a modelului: Colour Edition.

Noul B-Max Colour Edition este un soi de facelift fără modificări estetice substanțiale. Asta pentru că, în lipsa unui refresh de mijloc de generație, Ford B-Max Colour Edition beneficiază de câteva elemente care apar în premieră pe modelul craiovean. 

La nivel de design, B-Max poate fi comandat acum într-o schemă exterioară de culori bitonală, în care plafonul și oglinzile laterale sunt vopsite în negru, în contract cu restul caroseriei. Ford spune că vor fi disponibile în total 10 combinații de culori la exterior, dar în fotografiile oficiale vedem deocamdată doar două dintre acestea: roșu cu negru și alb cu negru. În plus față de nuanțele contrastante, B-Max Colour Edition vine cu geamuri laterale fumurii în spate, cu o grilă frontală negru glossy și cu un eleron care completează linia plafonului. În plus, Ford a dezvoltat special pentru această versiune specială un set de jante de 16 inch care până acum nu puteau fi comandate pe acest model.

Cea mai importantă apariție disponibilă odată cu lansarea lui B-Max Colour Edition se regăsește sub capotă, acolo unde Ford montează versiunea de 140 de cai putere a versatilului 1.0 EcoBoost. Motorul turbo de 1.0 litru putea fi comandat până acum pe B-Max doar în versiunile de 100 și 125 de cai putere. Noul 1.0 EcoBoost de 140 CP vine cu 10.4 secunde pentru 0-100 km/h și cu un consum oficial de 5.0 litri/100 km în regim mediu mixt.

Ford Colour Edition B MAX

Ford Colour Edition B MAX

Ford Colour Edition B MAX

Ford Colour Edition B MAX

Ford Colour Edition B MAX

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*