Accidentul lui Dan Condrea: Declarații exclusive ale femeii care a sunat la 112

accident dan condrea

Apar primele declaraţii ale martorilor accidentului în care şi-a pierdut viaţa Dan Condrea. Femeia care a fost depăşită în trafic înaintea impactului a povestit, pe Facebook, cum arăta locul impactului. Spune că a găsit portofelul patronului Hexi Pharma, cu actele acestuia, la câţiva metri de maşină. Biciclistul care a ajuns primul la faţa locului a descris şi el, pentru un site de ştiri, ce a văzut imediat după ce automobilul lui Dan Condrea a ieşit de pe şosea. Sunt declaraţii care vor fi date probabil şi în faţa procurorilor, pentru că cei doi urmează să fie audiaţi, conform Digi24.

Primele declaraţii făcute de femeia care a sunat la 112 să anunţe accidentul în care a fost implicat maşina condusă de Dan Condrea. Declarațiile au fost făcute de Gabriela Pelin în urma cu doar câteva minute, chiar la locul impactului, pentru Digi24.

– Avea foarte multe hârtii în dreapta lui, toate au sărit pe geam. Ori a pierdut şi a încercat să o ia înapoi…. nimeni nu a văzut că el a încercat să vină înapioi dar a luat copacul, pur și simplu, cred că viteza nu i-a permis… este un șanț…

– L-aţi văzut vorbind la telefon?

– Da, vorbea la telefon când m-a văzut pe mine. A dat semnal, m-a depăşit, avea telefon chiar pe partea dreapta.

– Eu circulam cu 80-90 maxim.

– Şi el când v-a depăşit?

– Nu cred că avea mai mult de 100, la o depăşire…

– Aţi văzut momentul când a ieşit în decor.

– Am văzut când a dispărut de aici, nu când a intrat în copac.

Biciclistul care a fost martor al accidentului rutier le-a povestit jurnaliştilor de la site-ul de ştiri secundatv că se afla la aproape 300 de metri de locul impactului. Nu a văzut momentul în care maşina a ieşit de pe şosea, dar i-a atras atenţia zgomotul.

S-a îndreptat rapid către locul accidentului, unde a ajuns şi cel de-al doilea martor – o femeie, al cărei autoturism fusese depăşit de cel al lui Dan Condrea, înaintea impactului.

„Mașina era zob. Se lovise de copac și era contorsionată complet. Airbagurile erau umflate – dar degeaba. Apoi femeia a găsit portofelul și telefonul bărbatului. Telefonul era plin de țărână. Femeia îmi tot spunea să mai căutăm, că poate a mai fost vreun pasager”, a povestit bărbatul.

El a povestit şi că femeia a fost cea care a sunat la 112. Tot ea i-a spus că maşina avea viteză foarte mare atunci când a trecut pe lângă ea. Şoferiţa a confirmat, pe contul său de Facebook, apelul la 112 şi mărturia bărbatului.

„Am sunat la 112 și am căutat supraviețuitori împreună cu biciclistul, dar când i-am arătat, domnul a spus că nu se poate apropia că i s-a făcut rău. Am continuat să caut singură pe lângă autoturism şi l-am descoperit sub fiarele contorsionate cu faţa în jos, dar nu mai respira”, a povestit Gabriela Monica.

Cei doi martori au fost audiaţi de poliţiştii care au făcut primele investigaţii în dosar. Urmează să fie chemaţi de procurori, având în vedere că ancheta a fost preluată de Parchetul General.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *