Accident tragic în Constanța! O persoană a murit iar alte trei au fost rănite

  • Nicoleta Ungureanu
  • 15 iunie 2016
  • Local

Un tânăr de 31 de ani a murit, miercuri seară, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 22, la ieşirea din localitatea Valul lui Traian către Constanţa, alte trei persoane fiind rănite grav. 

Potrivit primelor informaţii, se pare că şoferul unui autoturismPeugeot a întors peste linia dublă continuă și a intrat într-o mașină condus de un taximetrist, în aceasta aflându-se și o pasageră.

La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere a incendiilor de la ISU Dobrogea, precum şi mai multe echipaje ale Ambulanţei şi Poliţiei.

Cadrele medicale de la Ambulanţă au transmis că răniţii sunt o pacientă de 55 – 57 de ani, cu traumatism cranian, fractură deschisă la gambă şi fractura antebraţ, un bărbat de 55 – 57 de ani, cu traumatism toracic şi abdominal, şi un alt bărbat de aproximativ 30 de ani, care a suferit un traumatism de membru inferior.

După descarcerare, cei trei au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, conform Realitatea.net.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *