Ultimele Știri

Accident tragic în Constanța! O persoană a murit iar alte trei au fost rănite

Un tânăr de 31 de ani a murit, miercuri seară, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 22, la ieşirea din localitatea Valul lui Traian către Constanţa, alte trei persoane fiind rănite grav. 

Potrivit primelor informaţii, se pare că şoferul unui autoturismPeugeot a întors peste linia dublă continuă și a intrat într-o mașină condus de un taximetrist, în aceasta aflându-se și o pasageră.

La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere a incendiilor de la ISU Dobrogea, precum şi mai multe echipaje ale Ambulanţei şi Poliţiei.

Cadrele medicale de la Ambulanţă au transmis că răniţii sunt o pacientă de 55 – 57 de ani, cu traumatism cranian, fractură deschisă la gambă şi fractura antebraţ, un bărbat de 55 – 57 de ani, cu traumatism toracic şi abdominal, şi un alt bărbat de aproximativ 30 de ani, care a suferit un traumatism de membru inferior.

După descarcerare, cei trei au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, conform Realitatea.net.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*