Accident soldat cu un mort şi un rănit în Pasajul Unirii din Capitală

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar o femeie a fost rănită, în urma unui accident produs, duminică după-amiază, în Pasajul Unirii din Capitală. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia este oprită în pasaj.

Potrivit comisarului şef Ovidiu Munteanu de la Brigada Rutieră a Capitalei, maşina în care se aflau victimele s-a lovit de unul dintre stâlpii pasajului, pe sensul către cartierul Tineretului.

Cele două persoane au fost găsite încarcerate. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost scos de către echipele de intervenţie în stare foarte gravă, inconştient, şi s-au făcut manevre de resuscitare fără succes, fiind declarat decesul.

Femeia, care se afla la volan, a fost descarcerată şi ea şi este în stare stabilă, fiind preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital, a declarat Adrian Marin de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

La intervenţie au luat parte două autospeciale pentru descarcerare, o autospecială de stingere a incendiilor, cu apă şi spumă, şi trei ambulanţe.

Din primele cercetări, accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *