Ultimele Știri

Accident pe Aerodromul Clinceni. Un parașutist a murit, doi sunt răniți

aerodrom clinceni

Un accident în care au fost implicați trei parașutiști a avut loc duminică pe Aerodromul Clinceni, informează oficiali ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență București.

La fața locului au fost trimise două echipaje și un elicopter de la SMURD.

Unul dintre parașutiști, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost declarat decedat în urma unui stop cardiorespirator.

Un altul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, este intubat și va fi transportat de urgență la spital.

A treia persoană rănită este o femeie, tot parașutist, căreia i se acordă ajutor medical și este în stare conștientă, urmând să fie transportată la spital.

Parașutele celor trei persoane implicate în accidentul care a avut loc, duminică, pe Aerodromul Clinceni s-au încurcat în aer, a precizat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, acesta fiind motivul pentru care s-au prăbușit de la înălțime.

„Până acum informațiile pe care le avem sunt despre trei parașutiști care au căzut. Am înțeles că s-au încurcat parașutele în timpul saltului. (…) Nu am avut astfel de situații (…), așa cum e asta nu am avut”, a declarat dr. Raed Arafat.

Acesta a adăugat că unul dintre parașutiști a decedat iar ceilalți doi sunt în stare critică.

„Unul a fost găsit în stop cardiac, s-a încercat resuscitarea lui, dar fără reușită. Ceilalți doi se află în stare gravă, unul în stare critică, chiar am înțeles în stop cardiac și el și este sub manevră de resuscitare la acest moment. Așteptăm ca echipele care sunt la fața locului să-i transfere la spital. Au fost trimise imediat un elicopter SMURD, de la SMURD București, și echipe terestre la fața locului”, a spus dr. Raed Arafat.

Parașutistul care a decedat este un bărbat în vârstă de 40 de ani. Un altul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, este intubat și a fost transportat la spital. A treia persoană rănită care a sărit cu parașuta este o femeie, căreia i s-a acordat ajutor medical și este conștientă, fiind transportată la spital.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*