Ultimele Știri

Accident grav – Un autocar cu 53 de ucraineni s-a răsturnat pe Autostrada Soarelui!

accident

Un autocar în care se aflau 53 de ucraineni, adulţi şi copii, şi care se îndrepta spre Bucureşti s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre dumincă, în jurul orei 2.00, pe Autostrada Soarelui.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat că din cele 53 de persoane care se aflau în autocar două femei au decedat, 48 au fost transportate la mai multe spitale din Capitală, iar trei au refuzat transferul spre unităţile medicale.

Dintre victimele accidentului doi adulţi sunt în stare gravă, unul suferind o amputaţie, iar celălalt având un traumatism cranio- cerebral grav. Cele două persoane sunt internate la Spitalul Floreasca din Capitală, unde au mai fost aduşi alţi şapte adulţi şi doi copii de 10 şi 11 ani.

Secretarul de Stat Raed Arafat a mai precizat că 21 dintre persoanele transportate la spital au vârste sub 18 ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Ramona Dabija, autocarul va fi transportat la sediul Poliţiei Autostrăzi pentru a fi efectuată o expertiză pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 9:30, traficul rutier pe A2 Bucureşti – Constanţa a fost reluat în condiţii normale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*