Ultimele Știri

Accident grav pe lacul Snagov

Un grav accident a avut loc azi noapte pe lacul Snagov de lângă Capitală. Două ambarcaţiuni, în care erau nouă persoane, s-au ciocnit. Cinci oameni au fost răniţi, dintre care unul este în comă, iar un al şaselea pasager este, şi la această oră, căutat de scafandri.  

Bogdan Opriţa, coordonator SMURD, a declarat la Digi24 că este vorba de cinci persoane, dar una dintre acestea nu a necesitat spitalizare.

În urma impactului au rezultat cinci victime, una în stare bună a refuzat transportul, celelalte patru victime au fost transportate de echipajele SMURD la spital. Două la Spitalul Elias, o femeie şi un bărbat cu traumatisme cranio-cerebrale minore şi fracturi deschise de membre inferioare, şi alte două victime la Spitalul Floreasca, una din victime fiind în stare gravă în comă, cu traumatism cranio-facial grav, traumatism abdominal grav şi cealaltă victimă cu un traumatism cranio-cerebral minor. Au mai existat informaţii că în barcă ar mai fi fost prezentă o persoană, vorbim despre o şasea victimă care ar fi sărit din barcă înaintea impacului şi care este căutată de scafandri”, a declarat Bogdan Opriţa.

De asemenea, o victimă nu a fost găsită. Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti, a declarat că scafandrii ISU continuă căutările pentru cea de-a şasea victimă. „Căutările sunt dificile”, a spus acesta, precizând că este vorba de vizibilitatea redusă.

ISU Bucureşti caută persoana dispărută, din cauza asta operaţiunea nu s-a încheiat încă. Prognosticul este extrem de rezervat, nu cred să existe vreo minune, din păcate persoana va fi declarată decedată”, a declarat secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*