Ultimele Știri

Accident grav în Cluj Napoca! Zece persoane au fost rănite, printre care și doi minori

accident

Zece persoane, între care doi copii, au fost rănite, joi dimineaţă, în urma unui accident produs în municipiul Cluj-Napoca, după ce un autobuz al Companiei de Transport Public a fost lovit de o cisternă încărcată cu lapte.

Accidentul a avut loc pe strada Giordano Bruno din Cluj-Napoca, unde un autobuz cu călători a fost lovit de o cisternă.

În urma impactului, zece persoane aflate în autobuz, între care doi copii, au fost rănite.

”Persoanele erau conştiente când echipajele au ajuns, nu au fost rănite grav, nu au fost încarcerate, au primit îngrijiri medicale şi pentru cei care a fost nevoie au fost transportaţi la spital pentru investigaţii. Şoferul din cisternă nu are răni”, a declarat Vicenţiu Rendeş, sublocotenent al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj.

Potrivit reprezentaţilor Poliţiei, din primele cercetări reiese că şoferul cisternei nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autobuzul care oprise la o trecere pentru pietoni.

”Circulaţia a fost blocată pe sensul de mers spre gară. Niciunul dintre şoferi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, cei doi fiind testaţi. În funcţie de leziunile suferite de răniţi şi de câte zile de spitalizare vor avea nevoie, se va lua în calcul deschiderea unui dosar penal pentru şoferul vinovat de producerea accidentului”, a afirmat Daniel Boie, de la Poliţia Judeţeană Cluj.

În prezent, circulaţia rutieră pe strada Giordanu Bruno, unde a avut loc accidentul, este dirijată de poliţişti.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*