Accident grav în Bistrița-Năsăud: Două persoane au murit, iar a treia a ajuns la spital în stare gravă

Un accident de circulaţie grav s-a produs, în noaptea de duminică spre luni, pe Drumul Naţional 17, în judeţul Bistriţa-Năsăud, între localităţile Şintereag şi Beclean. Două persoane și-au pierdut viața, iar o alta a fost transportată la spital, conform Mediafax.

Șoferul unui autoturism s-a izbit de un TIR încărcat cu lemne, care circula în faţa sa, conform IPJ Bistriţa Năsăud.

Pasagerul din dreapa faţă şi un alt pasager, aflat pe bancheta din spate a autoturismului, au decedat pe loc. Scoaterera victimelor din mașină s-a efectuat cu ajutorul pompierilor de la decarcerare.

“La faţa locului au fost găsite trei victime, două dintre ele încarcerate într-un autoturism care a colizionat din spate un TIR încărcat cu lemne. Singurul care nu a avut nevoie de ajutorul echipajului de la descarcerare a fost şoferul care a fost preluat de echipajul de Terapie Mobilă Intensivă, stabilizat şi transportat la spital. Celelalte două persoane aflate în maşină prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. Intervenţia a fost foarte dificilă deoarece autoturismul a intrat aproape total sub încărcătura TIR-ului”, a declarat, corespondetului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, plutonierul major Marius Rus.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului, precum și identitatea victimei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *