Ultimele Știri

VIDEO – Abuzuri: Suspect aruncat și înghesuit în porbagaj de polițiștii din Călan

Un incident ieșit din comun a avut loc în orașul Călan din județul Hunedoara. Oamenii legii au obligat un bărbat să intre în portbagajul mașinii de poliție. Așa a fost transportat bărbatul până la secția de poliție.

O scena inedita, mai ceva ca în filme, a avut loc în fața unui supermarket din Călan. Polițiștii au găsit o metodă halucinantă de a transporta oamenii la secție. Aceștia uită că oamenii nu sunt saci de cartofi pe care îi pui, de obicei, în portbagajul mașinii. Astfel, un bărbat a fost obligat să intre în portbagajul mașinii de poliție, pentru a putea fi transportat la secție.

Mai mulți cerșetori se certau în fața unui supermarket din Călan, atunci când poliția locală a intervenit. Agenții de pază au intervenit și ei, ba mai mult au și lovit persoanele cu bastoanele din dotare. Poliția Locală a ajuns la fața locului cu o autospecială. Cei trei oameni ai legii au reținut persoanele recalcitrante, urcându-le în mașină. Neavând locuri în mașina pentru toată lumea, polițiștii s-au hotărât să îl oblige pe unul dintre scandalagii să urce în portbagaj.

Totul a fost filmat de unul dintre martori. Trecătorii au rămas uimiți de faptele polițiștilor însă nu a intervenit nimeni. Luați la întrebări, polițiștii au declarat că motivul pentru care ”suspectul” a fost băgat în portbagaj a fost faptul că acesta nu mai avea loc pe bancheta din spate.

Oare nu se putea chema o alta mașină? Vedem atâtea poze cu polițiștii suprinși că fură combustibil din mașinile Poliției, polițiști care nu își fac datoria așa cum trebuie, care abuzează de funcția pe care o au. Când ne vom trezi și vom învăța ca suntem oameni, indiferent de statul social și că merităm să fim tratați cu respect!

cojanCitește și: VIDEO: Activist împușcat în cap de un polițist local în centrul Capitalei

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on VIDEO – Abuzuri: Suspect aruncat și înghesuit în porbagaj de polițiștii din Călan

  1. Ce abuz mai scribalaule, intereseaza ce conditii au politisti in Calan pt ca in afara de cateva masini nu au duba !!!! Nu ai vrea sa-l duca la politie cu ,,limuzina sau car alegoric” !!!!!! Politisti sant facuti cu ou si otet de alde oameni ca tine, incat nu mai stiu nici ei cum sa procedeze ca sa fie pe placul tuturora !!!! Jigodiile nu trebuie tratate cu manusi albe.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*