Aberația zilei vine de la Macovei: Singura soluţie e crearea Statelor Unite ale Europei

monica macovei

Europarlamentarul independent Monica Macovei a precizat, luni, că, în actualul context internaţional, nu va vota menţinerea sistemului de cote obligatorii pentru statele membre, arătând că ”singura soluţie este crearea Statelor Unite ale Europei, pe modelul SUA”.

”În acest moment, în care Europa creştină este atacată de jihadişti – Statul Islamic (ISIS) a sărbătorit «victoria» atacurilor teroriste de la Bruxelles -, singura soluţie este crearea Statelor Unite ale Europei, pe modelul SUA”, a scris Monica Macovei pe Facabook.

Potrivit europarlamentarului român, violenţele, crimele şi actele de terorism pe care le-a văzut şi chiar trăit în Paris, Koln, Hamburg, Istanbul şi Bruxelles au schimbat lumea în care trăim şi ”situaţia de criză cere răspunsuri de criză”.

”În niciun caz nu mai poate fi vorba de cote obligatorii de refugiaţi. Momentul respectiv, al votării acestor cote, a fost punctual, pe o situaţie limitată, prezentată ca atare. Acum, nimeni nu ar mai vota aşa ceva. Eu sigur nu voi vota menţinerea sistemului de cote obligatorii pentru statele membre. Trebuie să ne apărăm democraţia, cultura şi să luptăm umăr la umăr împotriva jihadismului şi a celor care vor să ne distrugă civilizaţia şi cultura”, a precizat Macovei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *