Ultimele Știri

Aberația zilei: Nu e admisibil ca stabilitatea în funcţii înalte şi reputaţia politicienilor să atârne de declaraţiile vreunui denunţător

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu sare din nou în apărarea corupților și a clasei politice mafiote din țara noastră. De această dată îi vine în ajutor lui Sorin Oprescu și consideră că  nu e admisibil ca stabilitatea în funcţii înalte şi reputaţia politicienilor să atârne de declaraţiile vreunui denunţător.

Declarațiile lui Călin Popescu Tăriceanu le-am încadrat în sintagma ”aberația zilei” deoarece sunt absolut penibile. Păi cum domnule Tăriceanu, judecătorul de drepturi și libertăți îl trimitea așa de bun și frumos pe domnu doctor Oprescu 30 de zile la pușcărie dacă nu avea dovezi concrete?

„Aş putea să mă transform în detectiv amator şi să găsesc tot felul nepotriviri în derularea acţiunilor DNA care au dus la arestarea preventivă a primarului Oprescu: flagrantul nu a fost flagrant, aparatul de bruiere a telefoanelor nu a fost găsit, dacă DNA a întocmit de 2 ani dosare penale pe numele lui Oprescu, pentru ce a aşteptat atât, dacă Oprescu a luat mită 1 milion de euro în mai multe tranşe, aşa cum declară un denunţător aflat în cercetare penală. Din nou, de ce a aşteptat DNA atâta vreme? Cum de fostul preşedinte şi camarila sa nu prea sunt deranjaţi de DNA şi îşi fac planuri să revină la putere?”, a declarat Tăricenau.

Cum justifică Oprescu banii ăia găsiți de procurori? Din câte știm noi edilul nu are salariu de 25.000 de euro pe lună și nici ghișeele fiscului nu sunt deschise sâmbătă seara pentru a-și plăti dările!

„Parlamentul trebuie să adopte măsuri legislative care să elimine neregulile şi abuzurile unor magistraţi şi interferenţa neavenită în actul de Justiţie a unor instituţii din afara autorităţii judecătoreşti”, a spus Tăriceanu.

Șeful Senatului invită toate partidele parlamentare la negocieri pentru adoptarea unui program legislativ de urgenţă privind justiţia, adică să îi pună ceva bețe-n roate că rămâne Parlamentul fără hoți cu procurorii ăștia harnici de la DNA.

„Doresc să fie limpede: lupta anticorupţie trebuie continuată, dar nu e admisibil ca stabilitatea în funcţii înalte şi reputaţia politicienilor să atârne de declaraţiile vreunui denunţător aflat, eventual, în penitenciar şi care ar spune orice ca să mai scape din pedeapsă”, a mai spus Tăriceanu.

Când șefii statului român apără hoții și îi plâng pe la colțuri putem spune sincer că avem o clasă politică mafiotă.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*