Ultimele Știri

A venit iarna, acoperă-mă cu ceva. Cu o plapumă, căci RADET ne-a oprit căldura

Aproximativ 100 de blocuri din București au rămas fără curent electric, căldură și apă caldă, încă de joi dimineață, iar situația nu se anunță a se îmbunătăți cel puțin până vineri seară. Acest lucru a fost cauzat de unele avarii la reţeaua RADET, în urma informării de către regie.

În dimineața de joi, 11 dembrie, ora 9:00, bucureștenii din 119 de imobile au rămas fără căldură și curent electric, în jurul orei 2 dimineața mai fiind afectate doar cinci dintre ele, printre care se numără și Palatul Copiilor. Situația stă însă în continuare prost pentru alte 99 de imobile, care nu vor beneficia de căldură până vineri seară, în jurul orei 20.

„Urmare a unei avarii survenite pe reţeaua termică primară aferentă CET SUD, RADET întampină dificultaţi pentru a se asigura furnizarea apei calde de consum si încalzirii pe aria Sectorului 2, Sectorului 3 şi parţial Sectoarele 4, 5. Echipele de intervenţie depun toate eforturile pentru normalizarea situaţiei în cel mai scurt timp”.

Zonele vizate de CET SUD sunt: Colentina, Doamna Ghica, Moşilor, Fundeni, Ştefan cel Mare (între Obor şi Spitalul Colentina), Dorobanţi, Perla, Beller, Aviaţiei, Pantelimon, Iancului, Mihai Bravu, Socului, Theodor Pallady, Camil Ressu, Basarabia, Căţelu, Labirint, Foişor, Decebal-Unirii (până la magazinul Unirea), Nerva Traian, Octavian Goga, Mircea cel Mare şi Calea Vitan.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*