Ultimele Știri

A treia seară de cinema în aer liber vine cu filmul ”Jules și Jim”

Serile de „Cinema în aer liber” continuă, iar bucureştenii pot viziona joi, 6 august, în parcul Titan (acces din str. Liviu Rebreanu), de la ora 21.30, filmul „Jules şi Jim”.

Primăria sectorului 3 organizează un eveniment care le aduce oamenilor filme în aer liber. Acesta are loc în Parcul Titan, și se va organiza timp de o lună, de pe 4 august până pe 6 septembrie.

Bazat pe romanul scris de Henri Pierre Roché, „Jules şi Jim” ne poartă prin vieţile a doi prieteni foarte buni: francezul Jim (Henri Serre) şi austriacul Jules (Oscar Werner).

Al treilea film al lui François Truffaut, drama „Jules şi Jim” este o poveste bizară de dragoste a unei femei care ezită între doi prieteni pe care îi iubeşte în aceeaşi măsură. Pelicula a fost nominalizată de două ori la premiile Bafta şi este unul dintre filmele reprezentative pentru secţiunea „Nouvelle vague”.

Pe un ecran gonflabil de 120 m² şi un proiector digital mobil de 17.000 de lumeni bucureştenii pot viziona gratuit acest film, în cea de-a treia zi a evenimentului „Cinema în aer liber”, aflat la cea de-a IV a ediţie, organizată de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Metropolis Film.

unnamed

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*