Ultimele Știri

A plecat Gardoş. Şi-o fi revenit Gigi Becali?

Campania de achiziţii a Stelei din această vară a fost una săracă, aproape inexistentă. La capitolul plecări însă, campioana stă excelent. Ultima vânzare este a fost cea a lui Gardoş, făcută pe o sumă consistentă, de 6,8 milioane de euro. Un alt nume important dintre titularii roş-albaştrilor, Iasmin Latovlevici, este şi el în vizorul croaţilor de la Dinamo Zagreb.

Ceea ce rămâne un mister este lipsa de reacţie a lui Gigi Becali, care nu mai cumpără niciun jucător. Aflat în arest, patronul campioanei are probabil „găuri” financiare de acoperit şi nu prea mai vrea să dea banii la fotbal. Chiar se zvoneşte prin Capitală că o eventuală necalificare a Stelei în grupele Champions League ar culmina cu un dezastru.

Becali ar fi dator vândut, spun unele surse, iar lipsa acelor milioane din grupele Ligii l-ar face să renunţe definitiv la Steaua. Cert este că până acum campioana suferă. Jocul este unul departe de aşteptările fanilor, iar fără achiziţii importante nici nu se întrevăd speranţe pe viitor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*