Ultimele Știri

A furat milioane de euro de la CFR și a fost eliberat după 9 luni de închisoare

Mihai-Necolaiciuc

Tribunalul Bucureşti a decis definitiv, vineri, eliberarea condiţionată a fostului director general al CFR Mihai Necolaiciuc, după ce a executat nouă luni din pedeapsa de patru ani şi şase luni primită în dosarul privind o fraudă de 2,7 milioane de euro.

Comisia de specialitate de la Penitenciarul Rahova solicitase Judecătoriei Sectorului 5 liberarea condiţionată a lui Mihai Necolaiciuc, arătând că acesta întruneşte condiţiile necesare.

Decizia luată vineri de Tribunalul Bucureşti este definitivă, astfel că Necolaiciuc va fi eliberat.

Necolaiciuc a primit, pe 17 octombrie anul trecut, pedeapsa de patru ani şi şase luni de închisoare, din care s-a scăzut perioada în care a stat în arest (17 iunie 2009 – 18 octombrie 2011), el mai având de executat, după condamnare, doi ani şi două luni de detenţie.

El a mai cerut eliberarea condiţionată, la 11 zile după condamnare, însă solicitarea i-a fost atunci respinsă.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat pe Mihai Necolaiciuc la patru ani şi şase luni de închisoare pentru utilizare în alte scopuri a creditelor garantate din fonduri publice sau care urmează să fie rambursate din fonduri publice. De asemenea, judecătorii i-au interzis lui Necolaiciuc unele drepturi civile, pentru o durată de cinci ani.

Comentarii prin Facebook

8 Comentarii on A furat milioane de euro de la CFR și a fost eliberat după 9 luni de închisoare

 1. Oare la Parlament, nu exista si un catalog?
  A sosit vremea unor schimbari reale in societate! (in institutii, conducatori)
  P.S. La orice catalog e mai intai democratia si apoi, smecheria!

  http://social-media-romania.eu/senatorii-au-respins-reducerea-numarului-de-parlamentari-la-300-asa-cum-au-votat-romanii-la-referendumul-din-2009

 2. Traim intr-o tara de cacat…unde daca ai bani faci ce vrei…cumperi pe cine vrei….rusine jegurilor

 3. Pot spune ceva și eu?

 4. Deci acesta e varul dnului sef Băsescu!O fi!Dar oare Președintele Ales al României,Klaus Johannis,nu are nimic de comentat in sensul acesta?Nu credeți că e mituit si el de acești împuțiți de pușcăriași?Așa se face Justiție în România? Rusineeeeeeee,domnilor judecători!Ați recuperat miliardul de dolari de la acest pușcăriaș ordinar,nesimtitilor?Ce fel de politică faci domnule Johannis?Faci politica mafiotilor pușcăriași ? Rusineeeeeeee,domnilor judecători ordinari si domnilor din Guvernul României si domnule Președinte al României!Semnătura de ieșire a acestui imbecil ați dat-o si dvs! Rusineeeeeeee!

 5. Banii ca si banii.Dar pe acei ceferisti care au fost disponibilizati datorita faptului ca nu erau bani la calea ferata cine îi despagubeste ?

 6. Romania subjugata si furata, la nesfarsit! Pana cand…..?!

 7. Cine sunt cei care fac parte din comisie?

 8. Astai justiția în România,jestiție de kkt coruptă,de ce nu a.recuperat prejudiciu așa la.fiecare îi convine să fure așa sumă mare.de bani și să stea nouă luni în pușcărie ,vai de noi în ce țară trăim .

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*