Ultimele Știri

A cincea zi de proteste! Piața Universității km 0 al democrației

schimbare Foto: Liviu Ștef

Circa 3.000 de oameni au ieșit, sâmbătă, în Piața Universității pentru a protesta la adresa clasei politice și a sistemului corupt care a acaparat România. 

Spre deosebire de ultimele trei seri astăzi avem o schimbare, nu mai avem anarhie. Au dispărut grupurile cu portavoci și oamenii partidelor(așa zișii infiltrați), nu se mai ceartă nimeni, încet se formează o coeziune. Oamenii discută, s-a format un forum deschis unde fiecare își poate spune opinia. Începe organziarea cum s-ar spune.

Oamenii au aflat între timp și despre bilanțul agravat al victimelor de la Colectiv – astăzi au murit nouă oameni și numărul morților a ajuns la 41. Printre manifestanți s-a împărțit și un ziar, „Colectiv”, în care sunt prezentate detalii despre victimele dezastrului.

Tineri, bătrâni, copii, cu toții au înțeles că schimbarea poate veni doar de la ei, astfel pot schimba și România. Voci din piață spun că vor să se implice în politică, să facă noi partide pentru a schimba ceva în această țară. Ei speră ca aceste planuri să nu fie stricate de alegerile anticipate, astfel nu ar mai avea timp să își facă partide și să candideze. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*