Simona Halep spune că va avea un meci greu cu Andrea Petkovic

  • Adrian Marinescu
  • 15 aprilie 2016
  • Sport
halep

Jucătoarea de tenis Simona Halep, care o va întâlni, sâmbătă, în al doilea meci de simplu de la Cluj-Napoca pe jucătoarea germană Andrea Petkovic, a spus că meciul va fi unul dificil.

Simona Halep a declarat, vineri, la finalul tragerii la sorţi pentru meciurile din FedCup că ordinea meciurilor nu este foarte importantă.

„Sper că va fi un rezultat diferit faţă de primul meci cu Cehia, va fi un meci greu, o cunosc pe Andrea, este o partidă dificilă, dar suntem pregătite şi sper să fie bine. Ordinea meciurilor nu are importanţă, mi-a plăcut întotdeauna să joc primul meci, dar m-am gândit că ar fi bine să joc al doilea meci şi s-a întâmplat, sper să fie un lucru bun şi să câştig”, a spus Halep.

Irina Begu, care va juca primul meci de simplu împotriva jucătoarei Angelique Kerber, a declarat la rândul său că speră să-şi revanşa pentru eliminarea de la Charleston

„Faţă de meciul trecut cu Kerber lucrurile stau altfel, sunt mai odihnită, este un atu, din punct de vedere tactic ştiu cum să abordez meciul, va fi un meci interesant. Faptul că jucăm acasă ne ajută, publicul a fost în spatele nostru, presiunea va fi pe ea”, a spus Begu.

Jucătoarea Angelique Kerber a declarat la rândul că s-a antrenat normal şi nu mai are niciun fel de problemă de sănătate.

„Meciul cu Begu va fi un meci bun, va fi o atmoferă plăcută, sala va fi plină. Sper să fac un meci bun şi împotriva Simonei Halep”, a spus Kerber.

Tragerea la sorţi a meciurilor de la sfârşitul acestei săptămâni a fost efectuată de Emil Boc, Primarul oraşului Cluj Napoca.

„Această partidă putea fi o semifinală sau finală de FedCup”, a spus Emil Boc.

La tragerea la sorţi au mai asistat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, arbitrul Brian Earley, Richard Sentkar de la BNP Paribas, Jacques Dupre, preşedinte Tennis Europe, şi Klaus Ulrich, preşedintele Federaţiei Germane de Tenis.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *