Ultimele Știri

500 de elevi, aproape de moarte. O școală din Sectorul 4, la un pas de explozie

distrigaz

Dorel lovește din nou! De această dată a fisurat o țeavă de gaze în Sectorul 4 și o școală a fost pusă în pericol de explozie. Muncitorul neatent a pus pe drum Poliția Locală și pe reprezentanții Distrigaz, care au remediat situația.

Totuși, aproximativ 300 de elevi au fost evacuați, iar unii dintre ei au fost luați acasă de părinți, care au intrat în panică. Primarul interimar al sectorului 4, Daniel Băluță, a spus că nicio ambulanță nu a mers la fața locului.

Este al doilea accident de acest fel din ultima lună, a mai spus Băluță.

„Niciun copil nu a fost rănit. Au fost anunţaţi părinţii, care au venit să-şi ia copiii. Cursurile au fost suspendate”, a precizat Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin, a declarat, că nu au existat pericole, şcoala fiind evacuată înainte ca dispeceratul pompierilor să fie alertat. Mai multe echipaje de la ISU Bucureşti-Ilfov au fost direcţionate în zonă pentru asisenţă în caz de pericol.

În zona unde este Şcoala nr. 190 se fac lucrări pentru pasajul de la Piaţa Sudului. Asocierea de firme care realizează construcţia trebuia să finalizeze lucrarea pe 31 decembrie 2015, din cauza întârzierii fiind aplicate penalizări.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*