Ultimele Știri

Foto inedit: Detalii șocante! O nouă fotografie arată cum arde tavanul clubului Colectiv

Sursa: Publika.md

O nouă fotografie – cea de-a două – cu momentele imediat următoare izbucnirii incendiului din clubul Colectiv a apărut în spaţiul public. Fotografia arată cum flăcările de pe unul dintre stâlpii acoperiţi cu burtete fonoabsorbant s-au extins puternic pe tavanul clubului, dincolo de grilajul de lemn ce formează un tavan fals. Fotografia are sursă Publika.md şi a fost realizată de unul dintre participanţii la concert.

Fotografia surprinde momentul când flăcările pornite de pe unul din stâlpii acoperiţi cu burete antifonant cuprind tavanul acoperit la rândul sau cu alt tip de burete fonoabsorbant, în spatele tavanului fals realizat dintr-un grilaj de lemn.

Potrivit mărturiilor celor care au scăpat din club, flăcările au cuprins şi grilajul de lemn ce ar fi căzut apoi peste cei de dedesubt care încercau să iasă din club.

Fotografia nou apărută contrazice unele teorii conspiraţioniste lansate în spaţiul public cum că tragedia din clubul Colectiv ar fi fost cauzată de o explozie, şi nu de un incendiu ce s-a propagat spre tavan.

Fotografia recent apărută în spaţiul public este practic a două care surprinde un cadru de după declanşarea incendiului în Colectiv. Prima fotografie a fost postată pe reţelele de socializare sâmbătă dimineaţă şi surpindea, asemănător, extinderea flăcărilor de pe coloana acoperită cu burete fonoabsrobant spre acoperişul localului.

Reamintim, cel puţin 32 de persoane şi-au pierdut viaţă şi alte circa 150 au fost rănite grav în urmă unui incendiu declanşat vineri seară în clubul Bucureştean Colectiv. În momentul declanşării incendiului, în incinta clubului se aflau câteva sute de persoane care asistau la un concert rock susţinut de trupa Goodbye to Gravity ce îşi lansa noul sau album.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*