Ultimele Știri

Victor Ponta: ”Mă întreb dacă nu cumva Iohannis a făcut presiuni să fiu eu trimis în judecată”

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, solicitat să comenteze afirmaţiile lui Klaus Iohannis potrivit cărora adoptarea moţiunii de cenzură ar fi un rezultat bun, că îl suspectează pe Iohannis că ar fi făcut „presiuni” pentru trimiterea sa în judecată, astfel de declaraţii find „anormale”.

Victor Ponta a comentat, în timpul unui interviu pentru un post de televiziune, cum comentează declarația lui Iohannis, conform căreia țara noastră este unică, în sensul negativ, având un premier trimis în judecată.

„Eu mă întreb dacă nu cumva domnia sa a făcut presiuni să fiu eu trimis în judecată, pentru că deja aceste declaraţii mi se par anormale din partea unui preşedinte al României. Dacă vorbim de preşedintele PNL, sigur, doamna Gorghiu poate să spună ce-i trece prin cap sau ce nu-i trece prin cap, dar preşedintele României ar trebui să fie un pic mai echilibrat şi să ne trateze pe toţi ca fiind cetăţeni ai României. Nu peneliştii sunt cetăţeni de gradul unu, iar noi toţi ceilalţi suntem de gradul doi sau trei”, a răspuns premierul.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, întrebat despre moţiunea de cenzură a PNL, că nu este implicat în aceste discuţii, dar „ar fi un rezultat bun dacă ar trece”, adăugând: „cu un astfel de premier, trimis în judecată, suntem unici”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*