Ultimele Știri

31 percheziții în București și 4 județe au loc astăzi

perchezitie

Polițiștii efectuează în dimineața zilei de vineri, 12 septembrie, 31 de percheziții domiciliare la sediile unor firme din București și 4 județe, acestea fiind Ilfov, Buzău, Dâmbovița și Sibiu.  Dosarul în care acestea sunt acuzate implică evaziune fiscală și spălare de bani. Urmează să fie duse la audieri 25 de persoane, conform Inspectoratului General al Poliției Române.

Sun vizate, de asemenea, mai multe primării. Printre acestea s-ar număra și primăriile Voluntari și Ștefăneștii de Jos. Persoane fizice dar și juridice sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani în domeniul serviciilor de proiectare și consultanță în construcții civile și industriale.

Prejudiciul estimat pănă în prezent de anchetatori este de 2 milioane de euro, reprezentand TVA și impozit pe profit neachitat bugetului de stat. În acțiunile de percheziție  participă 130 de poliţişti de la investigarea fraudelor şi investigaţii criminale din Poliţia Capitalei şi inspectoratele de poliţie ale judeţelor Ilfov, Buzău, Dâmboviţa şi Sibiu. Acţiunea este întreprinsă cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on 31 percheziții în București și 4 județe au loc astăzi

  1. Deleanu Cornel // 12 septembrie 2014 at 18:18 // Răspunde

    Voluntari și Ștefăneștii de Jos – la tigani… iarasi

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*